FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Dzikie koty aka WILDC.A.T.S ???
Autor Wiadomość

widelec 

Wysłany: 2007-09-11, 16:36   Dzikie koty aka WILDC.A.T.S ???

Otóż jak byłem bardzo małym bajtlem przypadkowo natknąłem się na pewną bajkę o drużynie herosów która walczyła z gościem z płonącą czachą. W skład drużyny (tych dobrych) dzikich kotów wchodzili wielki fioletowo-zielony gościu, jakaś kobieta ninja, telepatka, facio strzelający promieniami(chyba kapitan...), gościu ze szponami (nie mylić z wolverinem, ten miał kucyk!!!) i jakiś komando zamaskowany. Chyba obejrzałem z dwa odcinki i w tym był ostatni(chyba) gdzie fioletowy się z jakąś babką migdalił tylko nie pamiętam czy to była telepatka czy ta ninjowata kobieta :) . Nawet dość łatwo udało mi sie znaleźć tytuł serialu. Bardzo mnie boli że nigdzie teraz nie idzie znaleźć tego serialu, na youtubie są 4(nie pełne) odcinki ale nie o tym mowa. Gdybym był wtedy mądrzejszy i umiałbym czytać na pewno w gazecie odczytałbym date emisji i obejrzał całą serię. Ale najbardziej jestem ciekawy fabuły. Może ktoś pamięta tą serię i mógłby mi opowiedzięć/napisać o czym traktowała fabuła, trochę o postaciach, ile było wszystkich odcinków i wasze wrażenie o tym serialu. Serial trochę podobny do xmen ale oferował inny klimat. Może jakaś telewizja wznowiła by emisje?

max944 

Wysłany: 2007-10-05, 18:18   

leciało to w 1997 roku, z tego co pamiętam odcinków było 13-cie :-) Oglądałem wszystkie, ale to dawno było :evil:

Odpowiedz do tematu