jusz tłumacze podobno to co leciało w zeszłym tygodniu to 2 seria- prawda -a miała 31 odcinków, sledziłem nawet w telemagazynie a według twego wyliczenia (patrz wyżej )ma niby 2 seria miec 16 wiec to była 2 = 3 seria ja sie jusz pogubiłem
_________________ zainteresowany
Edi
Wysłany: 2009-07-13, 02:58
OK. Ja na serio nie rozumiem co piszesz. Podziel to jedno długaśne zdanie na kilka krótszych, bo mam wrażenie jakbym czytała Virginię Wolf.
Na T5 poleciały seria pierwsza i druga i tyle. W sumie 31 odcinków.
Trzecia seria nie poleciała. I czwarta też nie. A piąta to już na pewno nie.
wsumie sie zgadza dzienki tak teraz zrozumiałem wpożo.
(wogule fajnie że można zaczerpnąć informacji i sie podzielić nimi tutaj na forum)
mangomah
Wysłany: 2010-03-25, 22:42
ja kocham ten serial...takiego samego serialu niema na swiecie i chcialabym zeby tele5 puscilo go od poczatku bo ja dopiero go ogladam od 2,5 tyg a niewiem ile mnie minelo odcinkow.a mam pytanko jak dostac dvd tego filmu..pozdrawiam
_________________ kocham serial DO DIABLA Z KRYMINALEM:*
spoko powtórki som na tele 5 czesto bendzie od nowa nieboj ty sie zobaczysz a tak wogule to film jest spoko to fakt.
mangomah
Wysłany: 2010-03-29, 21:55
gdzie sie podzial ten serial w tele5 niema juz o 21:55????????????kiedy bedzie spowrotem??????????????
_________________ kocham serial DO DIABLA Z KRYMINALEM:*
decybel
Wysłany: 2010-03-30, 16:26
kiedy wreszcie pojawi się 3 sezon "Do diabła z kryminałem", w NZ i Australii leci w tej chwili 6 a Tele 5 po raz któryś powtarza tylko pierwsze dwa, to najlepszy serial ostatnich lat, czekamy na konytynuację
właściwie to ja jusz niewieże że wogule polecom jakieś dalsze części obym sie mylił ale mam przeczucie że to som drogie sprawy a ta ramówka jakas nienajświeższa no ale nadzieje trza mieć pozdro .
Na wyemitowanie trzeciej serii na tele5 raczej szans nie ma, więc może sami zajęlibyśmy się tłumaczeniem odcinków? Może znacie kogoś kto zna dobrze angielski i mógłby to zrobić? Można by było dać takie ogłoszenia na różnych forach, co wy na to?