kiślu, nie stać cię na cyfrowy tuner FTA za 200 zł? Przecież tak kochasz swoje stacje.
[ Dodano: 2007-10-19, 21:51 ]
Moim zdaniem to Polonia 1 zarabia na Tele5. Bardzo mnie jedynie ciekawi, dlaczego Eurocast (czy tam Media 5) nie postawił na rozwijanie jakże znanej i tradycyjnej marki Polonia 1, tylko na nowość (chodzi o to, dlaczego nie na odwrót - P1 - "nowoczesna" telewizja, Tele5 - Archiwum P1 + Top Shop)
wszystko na tele5 idzie a polonia1 to co? jakiś niepotrzebny zamazany papier ? ci co prowadza ta polonie1 to ludzie którzy boją się wogóle zainwestować albo chociaż puścić coś z tamtych lat (mcgayver , magnum , drużyna a). Tylko wykorzystują ten kanał do własnych potrzeb a o widzach już nie myślą.
A może postaramy się coś zrobić, aby było lepiej? Namówimy twórców offowych filmów, do kontaktu ze stacją w sprawie emisji. Namówimy jakiś nieznanych muzyków, żeby wysyłali swoje piosenki i jakiegoś DJ'a żeby chciał charytatywnie zrobić program z tymi piosenkami. Poszperamy w sieci i zporządzimy listę filmów i seriali, które są na darmowych licencjach i potem taką listę przekażemy stacji?
wiesz co może ja sie załapie uciebie w tej telewizji jako specjalista od tekstu heheh dobre co bende pisał napisy końcowe.hehehe albo jak bendziesz miał niewiem naprzykład filmy dla dorosłych - jako lektor hehe tam mało trzeba gadać więc siary niezrobie dobre co!!!!
ja mam telewizje internetowa od 1,5 roku do dnia dzisiejszego odwiedzilo ja okolo 7,5 miliona osob , adres: www.livestream.com/polishtelevision3 , ale raczej zostanie zamknieta.. nie mam czasu na jej prowadzenie
no odwiedziłem stronke telewizji podaną i żadna rewelka -banał i niedziwie sie że rezygnujesz zniej ,to tylko dobrze dla ludu-zaoszczędzisz mu cierpień stary-