Wysłany: 2009-06-29, 01:10 Witam Pytam-co się stało z tym programem?
Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na forum.
Co się stało z programem "Witam Pytam"? Nagraliście i wyemitowaliście chyba 3 odcinki i zamknęliście interes, a przecież program podobno miał w dalszej perspektywie przejść do stałej ramówki. A w sumie to był fajny program, pytania bywały kuriozalne ale o to raczej chodziło i właśnie to było w tym programie najlepsze :), odpowiedzi bywały jeszcze ciekawsze :D.
A tu nagle program znika nie wiadomo dlaczego. Jeżeli chodzi o przerwę wakacyjną- no to rozumiem, ale jeżeli jakieś inne względy to już kiepsko. Bo dlaczego zwijacie dobry program a zostawiacie takie dno jak "Lub Czasopisma" z Frytą w roli głównej, która jest bardzo skutecznym odstraszaczem?
Szkoda że tak jest, tym bardziej że lubię oglądać T5 i nowy program przyjąłem zdecydowanie pozytywnie.
Mam nadzieję, że ktoś z T5 zagląda tu na forum i odpisze co dalej z "W-P".
pozdro
Ja odpisze hehe wczoraj leciało przecież Witam Pytam przed północom -spoko wszystko jest - było o stadionku narodowym i wogule spoko program popieram
AHOY
Rzeczywiście, program jest dalej nadawany :). No nic, w każdym razie pomyliłem się jak widać i bardzo dobrze że się pomyliłem, bo program jest naprawdę w porządku. O podróżach było niezłe, najlepsze było to babsko co wszędzie Żydów i Niemców widziało .
nio jak narazie jest programik a co bedzie to jusz loteria ale puki co od czasu do czasu trzeba zerkać .Mam nadzieje że jesienna ramówka będzie ful wypasiona . (marznia)
witam wszystkich . ostatnio na tele 5 w programie muzycznym (chyba w niedziele) w notowaniu był "seba" ale nie pamietam tytułu jgo piosenki .. byłabym wdzieczna za pomoc ..