16:05 Saint Tropez
17:00 Progznoza Pogody
17:10 Moja piękna grubaska
18:10 Siódme niebo
19:05 Szczury wodne
Karol
Wysłany: 2007-02-13, 18:17
Jednego nie pojmuję. Dlaczego Tele5 ma zasypywać nas powtórkami? Z dwojga złego wolę już Cyrograf, którego nie emitowała żadna inna telewizja. Idźmy z duchem czasu i nie wracajmy do lat 90-tych.
Jednego nie pojmuję. Dlaczego Tele5 ma zasypywać nas powtórkami? Z dwojga złego wolę już Cyrograf, którego nie emitowała żadna inna telewizja. Idźmy z duchem czasu i nie wracajmy do lat 90-tych.
Tylko ze nowyc serial wyemituja szybko i pozniej powtarzaja a takim Cyrografem mozna by sie podelektowac przez 40 tygodni a nie ze za 8 bedziesz miec powtórki seriale które maja duzo odcinków a tele 5 puciła juz I serie Andormedy a gdzie reszta taki Cyrograf mozna dac w sobote i niedziele. Znane seriale moga przycignac widzów a nowosci w weekend wtedy jest sznasa przebic TVN i Polsat.
Karol
Wysłany: 2007-02-14, 21:44
Co do Andromedy, której emisję uważnie śledziłem, do Tele5 wyemitowała II serie.
Wyemitowano II serie i nie warto kupować następnych. Na AXN już wiele razy leciał codziennie (wszystkie serie), a teraz doszedł jeszcze AXN Sci-Fi, więc nie ma sensu powtarzać.
Poza tym cieszę się, że Cyrograf leci codziennie. Od czasu Sliders popołudniu w dni powszechne nie miałem co oglądać. Denerwuje mnie jedynie, że tak rewelacyjny serial T5 emituje o 16, za to o 18 leci nędzna "Brygada Acapulco", która była dla mnie kiczowata już jak byłem dzieckiem, nie mówiąc o obecnej chwili. Już lepiej byłoby powtórzyć "Drużynę A".
No tak wiem ze było na AXN ogladałem ale na I seri sie zatrzymałem a na Tele 5 naprawde była 2 seria? A pozniej mi godziny nie pasowały A AXN Sci-Fi nie mam
Karol
Wysłany: 2007-02-15, 17:17
Oczywiście, że była I i II seria. Potem odechciało im się emitować następnych. To jeszcze w czasach jak kontaktowałem się z Panią Kasią Rettner, rzeczniczką Tele5.