Według mnie to im się wogóle nie opłaci. Szczerze: są zbyt słaba telewizją, aby być telewizją płatną. Obawiam się, że nikt by nie chciał płacić za coś na tak niskim poziomie, a jeśli nadal byłoby darmowe to czasem możnabyłoby zerknąć.
Jeśli wprowadziliby te opłaty to jakij one byłyby wyskokości? Takiej jak TVN24? Opłaty za TVN24 są bardzo wyskie, ale zdarzyło mi siękiedyś skożystać. Jeśłi jednak miałbym wybierać między oglądaniem płatnego Tele5, a płatnego TVN24 wybrałbym te drugie, bo jest to znacznielepsza telewizja.
pavl6
Wysłany: 2009-10-15, 19:29
Korfballfan napisał/a:
Nia ma programu, który obsługiwałby wszystkie internetowe TV. Większość z nich oparta jest na WMP i nadają tylko takie kanały które są w WMP. Więc instalowanie jakiegoś programu, który pozwalałby na oglądanie jednej stacji więcej, lub żadnej stacji więcej nie ma sensu.
Pozatym jak dla mnie to jakość kanałów w WMP jest lepsza niż we flashu...
Aby oglądać kanały dobrej jakości w WMP trzeba mieć szybki internet , a jak narazie Tele5 nadaje w bardzo dobrej jakości , a na WMP , przy moim 1MB netu to by się tego nie dawało oglądać ,bo by się strasznie cięło . W takim samym playerze nadaje TV Biznes , a ogólnie we flashu też sporo kanałów .
posalfa, podaj proszę więcej informacji na PW lub maila. IP, system, przeglądarka i wersja flash playera.
pavl6
Wysłany: 2009-10-16, 15:43
Korfballfan napisał/a:
Dla ciebie 1mb to mało?
Sam mam 1mb i jeszcze żadna telewizja internetowa mi się nie zacinała...
Ale jak chcesz, to tkwij w takim przekonaniu...
W kablówkach oferują już 100MB , więc sobie porównaj . A ta tv ci się na pewno powinna zacinać : http://stream.hdtv1.cz/ , choć jakość jest niewiele lepsza niż przy Tele5 , ale nadaje w WMP i potrzeba przynajmniej 2MB , by się nie zacinała .
Nie chodzi o to co oferują, tylko o to co wystarcza, bo co z tego, że w Japoni większość internautów ma internet powyżej 100mb (a to ma z tym taki sam związek). A to czy telewizja się tanie czy nie, zależy od nadawcy
Nie będź już śmieszny, bo starasz się udowaodnić że mając sportowy samochód nie możesz jechać...
regoat
Wysłany: 2010-01-01, 22:43
mo fajnie o to chodzilo, bedzie co zapuscic na kompie :) tylko zeby tele5 puszczalo program dluzej w nocy tak gdzies 2-4 jakies powtorki, albo cos
lukasbasket
Wysłany: 2010-02-24, 21:47
U mnie coś to nie działa do końca, tzn. jak nacisnę Play to wyświetlają się te reklamy odnośnie "wiosna w tele5" ale później znika mi obraz i tylko słyszę dźwięk. Flasha mam zainstalowanego najnowszego. Co mam zrobić by mieć też obraz?
no kupic telewizor i satke to najprościejszy sposób by oglądac heheheh powymyslali ludzie kompy i inni mają problem a wystarczy stare dobre i sprawdzone rozwiązanie -kabel tv do sztekra i zapodac na lotniku tele5 i pasi -polecam- aha bydzie ci synku działać